23 квіт. 2014 р.

План роботи гуртка на квітень та травень 2014 року.

Вітаю усіх вихованців Клубу авіамодельної майстерності "Альбатрос" з успішним завершенням етапу виготовлення моделей! Наступним не менш відповідальним етапом навчання є налагоджувальні та тренувальні запуски моделей виготовлених протягом навчального року. Освоєння навиків запуску та керування авіамоделями. З метою успішного виконання поставлених цілей графік роботи наступній.
Робочі дні гуртка:

П’ятниця з 16:00 - день ремонту моделей. По п’ятницям приходять вихованці Яким необхідно щось відремонтувати та налагодити.

Субота з 10:00 - день запусків в школі №281. По суботам збираємось в моделці з пілотажними кородовими зальними моделями (акумулятори мають бути заряджені). І організовано йдемо до школи №281. Після тренування при наявності часу також можливі ремонтні роботи в гуртку.
Необхідно мати з собою змінне взуття.

Неділя з 10:00 - день запусків в полі. По неділям збираємось в гуртку о 10:00 і на машинах рушаємо в район аеродрому "Чайка".
Запускаємо повітряні змії, схематичні моделі планерів, ракети та радіокеровані планери. З собою мати чай, бутерброди, карімати та панамку.

Це орієнтовний графік роботи. Можуть бути корекції по часу та на погоду тому кожен раз буде додаткове оголошення тут на сайті. Перед іветном заходимо на сайт та перевіряємо додаткові інструкції та уточнення на конкретне число.

По неділях заняття на виїзді тому важливо організувати проїзд до місця запусків. З цим виникає необхідність проведення реєстрації та розбиття по машинам. Тому в пості на захід, у коментарях, протягом тижня, необхідно вказати чи Ви на машині та скільки вільних місць. Наприклад "Калина, машина, 4 вільних місця" або "Яворський, без машини, 3 людини". На підхваті теоретично є бус.


Бажаю усім успішних запусків та щасливого та змістовного відпочинку)























2 коментарі: