3 вер. 2016 р.

Клуб авіамодельної майстерності "Альбатрос" запрошує дітей на навчання у 2016\2017 навчальному році



Програма першого року навчання знайомить дітей зі світом авіації та базовими принципами побудови літаючих моделей. Протягом навчального року діти будують 7 літаючих моделей, починаючи з найпростіших картонних, на яких діти опановують перші ази теорії польоту літаючих моделей. Кожна наступна модель більша та складніша за попередню. Четверта - модель  метального планера, на якому вивчаються аеродинамічні профілі. П`ята модель -  найпростіша резиномоторна модель, мета побудови якої - ознайомлення з силами, що діють на модель при моторному польоті, та розвиток розуміння, як налагодити модель на найдовший політ. Шоста модель - модель повітряного змія, виготовлена власноруч, що яскраво на прикладі показує, що таке підйомна сила. Сьома - схематична  модель планера з розмахом крил 110см. Восьма - кордова пілотажна модель з електродвигуном, на якій діти навчаються майстерності керування у виконанні фігур вищого пілотажу. По всім моделям проводяться тренувальні запуски та змагання. Також у навчальному році діти відвідують авіаційні музеї. 
Заняття починаються з 15 вересня два рази на тиждень за адресою: м. Київ, Леся Курбаса 7г, каб.№26.

Записуйтесь попередньо на перший рік навчання, заповнивши електронну форму, перейшовши за лінком тут, або у холі приміщення Центру позашкільної роботи у зошит клубу авіамодельної майстерності "Альбатрос" за адресою: 
м. Київ, Леся Курбаса 7г.


Батьківські збори першого року навчання відбудуться у вівторок 13.09.2016 о 19-30, де ви зможете докладно дізнатить про гурток, план та умови роботи, познайомитись з керівниками та заповнити заяви на навчання.

Задавайте питання в коментарях, або листуйте на cprskama@gmail.com.

Приєднуйтесь до нашої спільноти в Вконтакте https://vk.com/kama_kiev
Записуйтесь до нас на навчання і проводьте час весело та корисно. Навчатись цікаво.

Немає коментарів:

Дописати коментар