26 трав. 2014 р.

Завершення 2013/2014 учбового року

Дорогі батьки та гуртківці!
Вітаю вас з успішним завершенням учбового року. Цей рік був непростий та приніс нам багато випробувань. Але разом ми вистояли, попри всі труднощі, та стали сильнішими. Дякую всім батькам, які протягом року допомагали нам у нашій непростій, але такій важливій справі. Наші діти в цьому році багато чого навчилися та дізналися багато цікавого, а час у гуртку приніс багато хороших вражень. Щасливі спогади про запуски моделей з батьками та друзями залишаться на довгі роки життя. Дякую вам. Ми спроможні змінювати світ на краще. Сподіваюся зустріти усіх вас після літніх канікул, відпочившими, та з жагою до нових звершень та перемог! 

1.  28.05.2014 Середа з 15:00 до 18:00 - останнє заняття, ремонтуємо моделі. 
2. Нагадую: на літо усі свої моделі необхідно забрати додому.
3. Забрати грамоти наступним переможцям: Селюніу, Наконечному, Терлецькому, Ярмоленку, Ражабову.
4. Перший рік має не забути зарядити акумулятор та перевірити, що всі конектори розімкнуті.
Запускати пілотажні моделі самому поки що не бажано. Влітку тренуйтеся запускати змії та планери у разі, якщо засвоїли теорію запуску, у придатних до цього місцях.
5. Другий рік влітку запускає помаранчеві кордові моделі на вулиці. Координуйте свої  тренування з іншими гуртківцями через групу Вконтакті http://vk.com/cprskama
6. Третій рік навчається запускати радіопланер, утримувати його проти вітру та робити ліві та праві віражі з посадкою біля себе або в руку.
7. Ті, хто мають якісь борги, прошу закрити їх.

Клуб авіамодельної майстерності "Альбатрос" бажає Вам гарного відпочинку!





Немає коментарів:

Дописати коментар